Fletch: Vores midtbane er god nok

Darren Fletcher stiller sig uforstående overfor den horde af kritikere som hævder at Manchester United skal hente en ny kreativ midtbanesspiller ind til…

Darren Fletcher stiller sig uforstående overfor den horde af kritikere som hævder at Manchester United skal hente en ny kreativ midtbanesspiller ind til januar.

Med både Anderson og Tom Cleverley langtidsskadet, så er den i forvejen omdiskuterede midtbane blevet endnu tyndere her i efteråret. Men Uniteds 27-årige skotte mener at midtbanen er god nok i United.

“Vi har kvalitetsspillere på midtbanen og jeg kan ikke se hvad problemet skulle være. Vi har været succesfulde med den midtbane og det hold vi har haft. Jeg siger ikke det er en fornærmelse at folk siger vi ikke har nok kreativitet på midtbanen, da de har ret til deres mening,” siger Fletcher ifølge Sky Sports om den seneste snak om holdet.

Han mener dog at snakken ikke påvirker spillerne, som er vant til kritiske røster.

“Hvis vi begynder at tænke i de baner, så vil det tilsidst påvirke vores spil på banen. Vi har været i Manchester United længe nok til at vide at kritik vil der altid være. Det er en del af jobbet.”

Er du også vild med Fletcher?
Køb Manchester Uniteds trøje med Fletcher på ryggen her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Ferguson undgår FA-vrede

Næste artikel

Topdommer: Dommeren bør straffes

ANNONCE