Fletcher i topform

Darren Fletcher spillede en strålende kamp for Skotland idag, skriver nyhedsbureauet Reuters. Skotland skulle idag spille mod Trinidad og Tobago, hvor den…

Darren Fletcher spillede en strålende kamp for Skotland idag, skriver nyhedsbureauet Reuters.

Skotland skulle idag spille mod Trinidad og Tobago, hvor den tidligere Manchester United-angriber, Dwight Yorke, kommer fra, og kampen bød på hele 5 mål.

Deriblandt et mål og to oplæg af Manchester Uniteds midtbanestjernefrø, Darren Flethcer, som virkelig har vist sit værd den seneste sæson, hvor han bl.a. har fået sin debut på ikke mindst Manchester Uniteds førstehold, hvor han har slået folk som Nicky Butt og Phil Neville ud af startopstillingen til sin fordel, men også på Skotlands landshold, hvor han fornylig har prøvet at bære anførerbindet.

Fletcher scorede i det 6. minut til 1-0 til Skotland og lagde op til Gary Holts mål i d. 14. minut og til Gary Caldwells mål i d. 24. minut henholdsvis til 2-0 og 3-0 til Skotland. Dermed medvirkede Darren Flecher aktivt i de 3 første mål af Skotlands 4-1 sejr over Trinidad og Tobago.

Dette er Skotlands 2. sejr i træk. Den første sejr var i torsdags mod Estland (1-0), og netop Estland skal Danmark møde netop nu. En kamp, som sendes direkte på TV3 netop nu.