Fletcher taler ud…

Darren Fletcher er blot 20 år gammel, men er på bare en sæson gået fra at være ungdomsspiller til at være skotske landsholdsanfører med en stamplads på…

Darren Fletcher er blot 20 år gammel, men er på bare en sæson gået fra at være ungdomsspiller til at være skotske landsholdsanfører med en stamplads på Manchester Uniteds førstehold.

Der er sket mange ting for den blot 20-årige midtbanekomet, som i september spillede sin første kamp fra start for Manchester United.
Og med succesen på Old Trafford kom det automatisk et kald fra den skotske landstræner, tyskeren Berti Vogts, som i sidste uge gav Fletcher anførerbindet på i 2 venskabskampe.

Nu er Fletcher klar til at indtage verden som midlertidig skotsk landsholdsanfører og vil hjælpe Skotland med til både EM- og VM-slutrunder.
Men det bliver svært. Skotland kvalificerede sig ikke til dette års EM-slutrunde, men det håber Fletcher at gøre en ende på. Han vil ikke ende som Ryan Giggs, der er den mest vindende Manchester United-spiller nogensinde, men aldrig har været med i en international slutrunde.

“Det bedrøver Giggs og jeg er desperat for at det ikke skal ske for mig. Han har så store egenskaber, så mange medaljer og for en som ham, som aldrig har deltaget i en international slutrunde, er det til at græde over.
De skotske spillere er indstillet på at kvalificere os, da vi alle drømmer om at spille om Verdensmesterskabet.
Jeg kan huske da jeg så VM i Frankrig og Skotland, som spillede så godt i åbningskampen mod Brasilien.
Vi har ikke været med til nogen slutrunde siden da og det må vi lave om på hurtigst muligt,” lyder fremtidsmålet for Fletcher i et interview med Manchester Evening News.

Altid nede på jorden

Fletcher har altid fået stor ros for, at være beskeden og helt nede på jorden. En egenskab, som Sir Alex Ferguson sætter stor pris på.
Manageren mente også, at dette var en af grundene til, at Fletcher overtog anførerbindet mens Barry Ferguson fortsat er skadet.

“Når jeg kommer hjem til Mayfield, så er jeg kun Darren og ikke en Manchester United-spiller. Istedet er jeg blot en ung knægt, som folk har kendt i så mange år.
Jeg går stadig ned af vejen hver morgen. Der er aldrig nogen, som spørger efter autograf,” udtaler Fletcher til avisen.

“Jeg tror ikke, at det vil ændre på tingene, at jeg er blevet anfører og jeg er sikker på, at folkene derhjemme blot er stolte af det.
Selv de drenge, som jeg gik i skole med og havde fodboldegenskaber, men desværre ikke fuldførte deres drøm, viser ingen former for jalousi,” siger Fletcher om sin situation, som næppe ville have fundet sted i jantelovens Danmark.

“Hver gang jeg kommer hjem om sommeren tager jeg ned til den lokale park med mine venner og spiller lidt bold.
Jeg har gjort det de seneste 4 år, da vi fik at vide nede på ungdomsholdet, at vi skulle spille lidt fodbold med vores venner for at holde os i form.
Det hjælper mig til at holde mig i form og jeg vil være der med nogle indlæg og spark med mine venner.
Jeg har, ærlig talt, aldrig følt noget pres, fordi jeg elsker at spille fodbold, men også fordi jeg kommer fra et meget tæt samfund,” siger Fletcher, som afslører at han voksede op i et samfund, hvor Manchester United var store.

“De ser alle Manchester United kampene på den lokale pub og min far får da også en del øl betalt for mig om lørdagen, når vi spiller.
Min familie kunne have flyttet, men de er glade for hvor de bor.
Det har været mit hjem siden jeg har været lille og jeg vil altid komme tilbage. Det vil altid være mit hjem,” siger Darren Fletcher til MEN.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rygte: United taler med Glazer

Næste artikel

Reserverne præsenterer deres pre-season plan

ANNONCE