Reserverne præsenterer deres pre-season plan

Manchester Uniteds reserver kunne idag præsentere deres sommerprogram forud for den nye sæson. Denne indeholder bl.a. en kamp mod Cobh Ramblers, som nok…

Manchester Uniteds reserver kunne idag præsentere deres sommerprogram forud for den nye sæson.

Denne indeholder bl.a. en kamp mod Cobh Ramblers, som nok er allermest kendt for at være Roy Keanes første klub inden han blev fundet af Brian Cloughs Nottingham Forest.

Derudover skal holdet møde Walsall samt Stalybridge Celtic.

Planen for reserverne ser således ud:
Lørdag 17. juli Cobh Ramblers
Torsdag 20. juli Stalybridge Celtic
Lørdag 24. juli Radcliffe Borough
Søndag 25. juli Gavin Slessor Testimonial
Tirsdag 27. juli Walsall
Lørdag 31. juli Corinthian Casuals

Kampen imod Corinthian Casuals er værd at bemærke. Den vil markere 100 års-dagen for det største nederlag i Manchester Uniteds historie. Historiebøgerne siger godt nok, at det skete i 1930 imod Aston Villa, men rent faktisk tabte united i 1904 med hele 11-3 til London-klubben, som nu 100 år efter ikke fulgte op på succesen imod United. Den lille klub har under 200 tilskuere til deres hjemmekampe, så derfor ser de tydeligvis frem til at få besøg fra det tabende hold for 100 år siden.

Corinthians skrev tidligere i år til United for at høre muligheden for, at fejre det store nederlag, og det bliver altså nu fejret på behørigt vis, dog ikke med det bedste hold fra Uniteds side.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fletcher taler ud...

Næste artikel

Queiroz: Jeg skifter til Manchester United

ANNONCE