Fornem hæder til stortalent

Angel Gomes blev kåret til turneringens MVP ved Manchester United Premier Cup i sidste uge.

Hvert år afvikles Manchester United Premier Cup i Manchester. Inden da har hold fra hele verden spillet kvalifikation til turneringen, som tidligere hed Nike Premier Cup. Til slut er 20 hold med i finalerne, hvor United hvert år er selvskreven deltager som arrangør og vært.

United har dog ikke de store resultater at fremvise i u15-turneringen, og det blev heller ikke til medaljer i år. United blev nummer tre i puljen, efter Chivas og Real Madrid, mens de unge englændere holdt Institute og Mamelodi Sundows under sig i gruppespillet.

Et mål gjorde forskellen på United og Real, men det var altså spanierne der gik videre til finalekampene. I stedet endte United med at spille om de sekundære placeringer, og tabte i sidste ende 2-1 til Leipzig og endte som nummer 12. Danske Esbjerg var også med i turneringen, og blev nummer 17.

Finalen blev vundet af ghanesiske Right to Dream, der efter straffesparkskonkurrence vandt finalen på AJ Bell Stadium i Salford over italienske Genoa.

United løb dog med en fin pris, da anfører Angel Gomes blev kåret til turneringens bedste spiller. Det blot 14-årige stortalent har ofte imponeret med fantastisk teknik, og debuterede allerede sidste sæson på u18-holdet.

Det er en fornem hæder til Gomes, da store spillere som Andres Iniesta, Fernando Torres, Cesc Fabregas og Robinho tidligere har løbet med den kåring.

Oplev Schweinsteiger, Schneiderlin, Rooney og co. LIVE på Old Trafford – Priser fra 3.295 kr (inklusiv fly, hotel og kampbillet)

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Rooney: Jeg skal nok score mål

Næste artikel

Avis: United og PSG enige om Di Maria

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share