Fransk angriber afviser United

Den 17-årige angriber Jeremy Menez valgte det kendte frem for det ukendte, da han afslog et kontraktudspil fra Manchester United. Dette på trods af at…

Den 17-årige angriber Jeremy Menez valgte det kendte frem for det ukendte, da han afslog et kontraktudspil fra Manchester United.

Dette på trods af at det må have krævet sin mand at afvise tilbudet. Det skulle nemlig have lydt på en 4-årig kontrakt, der ville indbringe den unge angriber intet mindre end 36.000£ om måneden.

”Jeg må indrømme, Manchester United var meget tillokkende. Mr. Ferguson fik os til at føle os virkelig velkomne. Da jeg kom tilbage, ønskede jeg at sige ja, fordi jeg henrykt. Manchester United var en drøm der kom tidligt. Men vi tænkte på det med min familie. Folk fra Sochaux og det franske hold snakkede også med mig. Jeg var tiltrukket af United, ikke på grund af pengene, men af det klubben repræsenterer i fodboldverdenen. Jeg var lidt forvirret af disse begivenheder. Jeg havde sågar en snak med Benoit Pedretti (fransk landsholdsspiller, red.). Han sagde, at jeg skulle vente. Få min uddanelse gjort færdig stille og rolig, pengene vil komme lidt senere. Mine prioriteter er at spille med de professionelle og med de unge franske hold. Desuden ved jeg, hvor meget jeg skylder folk fra Sochaux og mine lærere.”

Forrige artikel

Beskeden er klar: Alt er idyl i United

Næste artikel

Wenger: Ruud er uerstattelig

ANNONCE