Beskeden er klar: Alt er idyl i United

Det sker efter vedvarende rygter om både Ruud van Nistelrooys og Roy Keanes fremtid klubben, på trods af både spillerne og klubben adskillige gange har…

Det sker efter vedvarende rygter om både Ruud van Nistelrooys og Roy Keanes fremtid klubben, på trods af både spillerne og klubben adskillige gange har forsøgt at mane rygterne til jorden.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Men nu må de stoppe, mener klubben. Derfor var de tre hovedpersoner i de seneste ugers rygter idag hevet frem på et pressemøde, hvor de kunne bekræfte hinandens udtalelser i, at ingen af dem er på vej væk.

“Situationen er den, at Ruud og jeg ikke har snakket sammen i 5 måneder, startede Sir Alex Ferguson med, at sige på pressemødet, hvorefter han hurtigt kom med bemærkningen: “Ifølge pressen.

“Det hele er gået over gevind og blevet latterligt over de sidste 2 uger.
Der er intet grundlag i rygterne og jeg mener, at det er vigtigt, at det kommer direkte fra alle involverede parter,” fortsatte Sir Alex Ferguson med at sige, hvorefter han gik over til Ruud van Nistelrooy, som skulle have været på vej til enten FC Barcelona eller Real Madrid.

“Angående Ruud, så vil vi gerne slå fast, at hvadenten han er på vej til Barcelona, Real Madrid eller andre steder, så bliver han er.
Det samme gælder for Roy.
Der har været spekulationer om, at han tager til Celtic, at han har haft et stort skænderi med mig og at Irland-sagen har været et problem. Det har det ikke, og derfor er det vigtigt, at få en afklaring op dette,” lød det fra Ferguson, som blev suppleret af Ruud van Nistelrooy.

“Jeg underskrev en ny kontrait i januar og jeg har tidligere sagt, at jeg ikke skal andre steder hen.
Jeg vil blive og være en del af denne klub i de næste 4 år og jeg vil fortsat mindre folk om, at sådan er det.
Det har været en fornøjelse, at komme ud og fortælle supporterne hvordan situationen rigtig er idag. Det var det,” sagde den hollandske måltyv.

Nistelrooys agent smed for få uger siden mere brænde på rygte-bålet, da han kom med udtalelser om, at han havde til møde med Real Madrid omkring Ruud van Nistelrooy, men dette afviser Nistelrooy, som mener at hans agent er blevet fejlciteret.

Yorke: Nistelrooys dage er talte

Lidt dårligt timet, så kom Dwight Yorke også idag med udtalelser i denne sag.
Den tidligere Manchester United-angriber, som måtte forlade klubben efter at have følt Fergusons vrede, sagde inden pressemødet til BBC:

“Hvis man nogensinde ryger ud i et skænderi med Alex Ferguson, så er der kun en vinder. Det er enten hans vilje ellers er det ud.
Ruud har været der i 3 år og kun vundet et mesterskab, hvilket ikke er nok for sådan en spiller – eller klub – af den kaliber.
Han vil måske se det som en ny udfordring, at komme til Real Madrid eller Barcelona, sagde Yorke, som skiftede fra United til Blacburn, da Ferguson mente, at han brugte lidt for meget tid på at feste og være sammen med sin daværende kæreste, Katie “Jordan” Price.

Forrige artikel

United afviser alle tilbud

Næste artikel

Fransk angriber afviser United

ANNONCE