Fransk landstræner om Pogba: Han kan ikke være tilfreds

Den franske landstræner, Didier Deschamps, mener ikke, Paul Pogba kan være tilfreds med den seneste tids begrænsede spilletid.

Paul Pogba har, med kun to pladser i Uniteds startopstilling i de seneste syv kampe og svingende præstationer, god grund til bekymring. En bekymring som den franske landstræner, Didier Deschamps, deler med ham. Deschamps mener nemlig ikke, at Uniteds nummer seks kan være tilfreds med den beskedne mængde spilletid.

– Jeg kender Paul godt, og han kender holdet godt. Han befinder sig i en situation i klubben, som han umuligt kan være tilfreds med – hverken hvad spilletid eller position angår, udtaler Deschamps til France Football.

Pogba har været ramt af både skader og Covid-19 i den første del af sæsonen, hvilket ifølge Deschamps har slået ham ud af kurs.

– Han spiller ikke op til sit bedste. Han har haft en række skader, og Covid-19 har også haft en negativ påvirkning på ham. Han er nødt til at genfinde sin rytme.

Deschamps er dog fortrøstningsfuld på Paul Pogbas vegne. Han tror på, at han kan være med til at få United-stjernen på rette spor igen.

– Når en spiller er utilfreds på klubfronten, er han selvfølgelig glad for at spille for Frankrig. Han fortæller mig om, hvordan han har det, og da jeg kender ham rigtig godt, vil tingene bevæge sig i en positiv retning. Men det kræver også, at han selv lægger et stort stykke arbejde i.

Pogba har mulighed for at få minutter i benene, når Frankrig tørner ud mod Finland, Portugal og Sverige i landsholdspausen, hvor han er en del af landstræner, Deschamps’ trup.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Lingard splitter med Raiola

Næste artikel

Baglårsskade holder Luke Shaw ude i en måned

ANNONCE