Lingard splitter med Raiola

Manchester Uniteds Jesse Lingard har stoppet samarbejdet med Mino Raiola, forlyder det fra ESPN.

Jesse Lingard ligner efterhånden en færdig mand i Manchester Uniteds trup. Efter tiltrædelsen af Bruno Fernandes og Daniel James, samt Mason Greenwoods gennembrud, er det ikke blevet til mange minutter til den 27-årige englænder.

Det var derfor ikke usandsynligt, at Lingard skulle være på vej væk, da han i starten af året begyndte samarbejdet med den kontroversielle agent Mino Raiola. Et samarbejde der, på trods af rygter om et skifte til både Tottenham og Porto i sommerens transfervindue, kun varede 11 måneder. ESPN meddeler nemlig, at Lingard og Raiola skulle have stoppet deres kollaboration, og at Manchester United-spilleren fremadrettet vil blive repræsenteret af familie og andre tætte samarbejdspartnere.

Lingard, der har misset de sidste syv kampe på grund af en hofteskade, er på sit sidste år af sin fireårige kontrakt, som han skrev med United tilbage i april 2017. United har dog mulighed for, at forlænge yderligere 12 måneder med englænderen.

Jesse Lingard har været i Manchester United siden år 2000, hvor han startede på akademiet og dernæst rykkede op i førsteholdstruppen. Her er det indtil videre blevet til 209 kampe for de røde djævle.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Galbraith minder nordirsk landstræner om Xavi og Iniesta

Næste artikel

Fransk landstræner om Pogba: Han kan ikke være tilfreds

ANNONCE