Frygt for arbejdstilladelsesproblemer for Mikel

Den nigerianske midtbanespiller har “kun” en landsholdskamp i ryggen, og det er alt for lidt ifølge de engelske integrationsregler. Således siger reglerne…

Den nigerianske midtbanespiller har “kun” en landsholdskamp i ryggen, og det er alt for lidt ifølge de engelske integrationsregler.

Således siger reglerne i England, at for at en ikke-europæisk spiller kan få arbejdstilladelse i Manchester United, så skal spilleren have spillet 75% af sit lands landskampe i de seneste to sæsoner, noget som Mikel i en alder af bare 18 år, næppe vil kunne opfylde indenfor kort tid.
Der er dog et lille hul, som kan lukke Mikel ind i England alligevel, og det ventes at blive det, som United vil forsøge at udnytte.
Hullet siger, at hvis spilleren bestrider et unikt talent, så er arbejdstilladelsen i hus.

Men hvis United ikke kan få Mikel til England, så kan det betyde at Mikel starter sin United-karriere i Sporting Lissabon (Manchester Uniteds samarbejdsklub) i de første to år, indtil han så kan få arbejdstilladelse.

Men ifølge Lyns direktør, Morgan Andersen, så vil Lyn beholde ham, såfremt det sker.

“Det er umuligt. Hvis han ikke får arbejdstilladelse, så bliver han i Lyn,” udtaler han til Dagbladet.

Morgan Andersen der dog ikke ser nogen problemer for Mikel for at blive kaldt et vidunder af det engelske integrationsministerium.

Forrige artikel

Mikel får beskyttelse

Næste artikel

Kanal5 viser United live på søndag

ANNONCE