Mikel får beskyttelse

Den blot 18-årige John Obi Mikel er blevet et varmt navn i Europa. Ikke kun fordi Manchester United for over en uge siden overraskende meldte ud, at de…

Den blot 18-årige John Obi Mikel er blevet et varmt navn i Europa.

Ikke kun fordi Manchester United for over en uge siden overraskende meldte ud, at de havde sikret ham, men mere fordi der hver dag opstår flere og flere bizarre detaljer i sagen.

Således måtte nigerianeren opholde sig indelukket på et hotelværelse i 5 dage efter annonceringen af det, der ellers skulle have været hans drømmeskifte.
Således modtog Mikel og hans norske klub, Lyn, trusler på livet fra anonyme personer både per fax, SMS og telefonopkald.

OldTrafford.dk har tidligere kunnet berette om, hvorledes adskillige agenter har ment, at de er blevet snydt for en million-indtægt i forbindelse med handlen, og i dag afslørede Aftenposten så, at den norske spilleragent, Rune Hauge, som også opererer med flere spillere i Danmark, skulle have været hyret af Chelsea til at sikre dem Mikel.
Jack Karadas, som arbejder for Hauge, skulle endvidere have opsøgt Mikel på hjemmeadressen få dage efter, at handlen blev en realitet. Heldigvis, kan man fristes til at sige, havde Mikel inden da søgt tilflugt på et hotelværelse.

Lyns direktør oplyser overfor VG, at Mikel nu er under sikkerhedsopsyn.

To andre agenter har også følt sig snydt, John Shittu og Daniel Fletcher, har begge været fremme og truet med et retsopgør.
Således skulle Mikel have haft kontrakt med de to agenter, men samme dag, som han skrev under med United, opsagde han samarbejdet.
“Kontrakten kan annulleres. Forskellen fra de normale kontakter er, at i dette tilfælde var der folk som havde skrevet under på vegne af ham. Derfor kan han annullere den,” udtaler Andersen om den 18-årige spiller, som blev myndig kun en uge inden United-skiftet blev en realitet.

Ifølge Andersen, så var det væsentligt for Mikel at annullere kontrakterne med de to agenter, da eksempelvis den ene betød, at agenten skulle have en andel på 30% af spillerens bruttoløn.

Mikel: Jeg er bange

Hovedpersonen selv indrømmer overfor Aftenposten, at tumulten ved hans transfer har gjort ham nervøs.

“Jeg har fået beskeder og telefonopkald med trusler fra England og Nigeria.
Jeg er bange,” udtaler Mikel, som altså nu er tilbage i sit hjem med et større sikkerhedsopbud.

Aftenposten har ikke kunnet få nogen kommentar fra Rune Hauges side…

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United søger om casino-tilladelse

Næste artikel

Frygt for arbejdstilladelsesproblemer for Mikel

ANNONCE