Garner nød at lære af Fernandes og Pogba

James Garner, der lige nu er udlejet til Watford, har nydt at lære af Bruno Fernandes og Paul Pogba.

James Garner nåede et halvt år i førsteholdstruppen med Bruno Fernandes og Paul Pogba, inden han i sommerens transfervindue blev udlejet til Watford. Og den engelske midtbanespiller har været glad for at kunne lære af de to verdensklassespillere, som han selv kalder dem.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Paul Pogba og Bruno Fernandes? De er verdensklassespillere, og man kan ikke undgå at lære, når man er sammen med og omkring dem. Bare ting som hvordan de præsenterer dem selv, og udenfor banen arbejder de altid hårdt, og er der altid og træner efter træning, og det har været enormt fedt at lære af dem, siger Garner i et interview til Watfords hjemmeside.

Flere har sammenlignet den 19-årige midtbanespiller med Manchester Uniteds tidligere midtbanegeneral og nuværende assistent Michael Carrick, og det er også en sammenligning, James Garner forstår, da han blev bedt om at forholde sig til det.

– Der er mange, der har sammenlignet mig med ham. Og jeg har jo også arbejdet meget med ham og set klip, så jeg kunne forme mit spil efter hans. Selv før jeg kom op på førsteholdet havde jeg træninger med ham på tomandshånd. Det var helt vildt, at han ville tage sig tid til det. Han hjalp mig med meget og specielt om de simple ting, men det er ofte dem, der er sværest.

James Garners lejeaftale i Watford, hvor han har været en del af førsteholdstruppen til hver kamp, udløber i juni 2021, hvor han forventes at støde direkte tilbage i Manchester Uniteds førsteholdstrup.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Pogba nyder pusterum midt i 'den sværeste tid i karrieren'

Næste artikel

Rashford opretter bogklub for udsatte børn

ANNONCE