Gary Neville hylder Shawcross

Gary Neville hylder den tidligere Manchester United-spiller Ryan Shawcross som har fået stor succes efter skiftet væk fra Manchester United.

25-årige Ryan Shawcross er for første gang i 2 år blevet udtaget til det engelske landshold, hvilket samtidig blot er anden gang for forsvarsspilleren.

Shawcross tog det store skridt og forlod Manchester United i 2008, da han indså at der fortsat var lang vej til spilletid i klubben, hvor specielt spanske Gerard Pique lå foran ham i kampen om spilletid. 

Ofte siges det at der kun er en vej efter at have spillet i Manchester United og det er ned, men for Shawcross så har hans senere karriere i Stoke City budt på flere succeser og han fungerer i dag som holdets kaptajn. Tidligere har det endda været luftet at Sir Alex Ferguson var interesseret i at hente Ryan Shawcross hjem til United

– Alle unge drenge med en drøm bør måske se mere på Ryan Shawcross end spillere på allerhøjeste niveau, lyder rådet fra Gary Neville.

– Han er en god historie og det at han er tilbage på landsholdet er noget jeg er stolt af. Jeg husker at spille med ham da han var 16. Han var et uslebent talent, men samtidig en som virkelig ville det her. Han var villig til at give det sidste i sig i sine bestræbelser på at blive professionel fodboldspiller, sagde Gary Neville ved et pressemøde tirsdag.

Han medgiver at Ryan Shawcross blev nødt til at forlade Manchester United for at opnå drømmen.

– Han blev nødt til at forlade Manchester United for at få chancen. Ikke at give op, men fortsætte sin kamp er en stor egenskab og han har været helt fantastisk for Stoke. Han fortjener sin chance denne uge og jeg ser frem til at se ham, da han har den bedste attitude, lyder det fra Gary Neville.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ståle Solbakken vil leje Brady

Næste artikel

Anderson spår United-nedtur

ANNONCE