Gary Neville ude i 6 uger

Den engelske landsholdsspiller blev i dag meldt ude i op til 6 uger, da Manchester United meddelte at englænderen i dag havde gennemgået en lyske-…

Den engelske landsholdsspiller blev i dag meldt ude i op til 6 uger, da Manchester United meddelte at englænderen i dag havde gennemgået en lyske-operation.

Gary Neville blev skadet i udekampen mod Debrecen og det var ventet at han indenfor de næste 1-2 uger ville vende tilbage og styrke det skadesplagede forsvar, men desværre bliver det comeback udskudt.

Dermed må det forventes at John O”Shea vil fortsætte som højre-back, mens Kieran Richardson fortsat må spille på den noget uvante venstre-back.

“Det er ærgeligt, men vi syntes dette er den mest hensigtsmæssige måde. Han vil være klar om en måned efter operationen og det vil herefter tage 2-3 uger at få ham i topform,” udtaler Sir Alex Ferguson ifølge BBC.

Gary Neville vil dermed misse Chelsea-kampen i starten af november, ligesom England må undvære ham i de to vigtige VM-kvalifikationskampe imod Østrig og Polen.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Reserve: United - Birmingham

Næste artikel

Her kan du se Blackburn-kampen

ANNONCE