Reserve: United – Birmingham

Birmingham var blevet forsinket på vej til Ewen Field og kampen blev udskudt 10 minutter. Det gjorde at Chris Eagles, som er udlånt til Sheffield…

Birmingham var blevet forsinket på vej til Ewen Field og kampen blev udskudt 10 minutter.

Det gjorde at Chris Eagles, som er udlånt til Sheffield Wednesday og var tilbage i United for at se hans “tidligere” hold kammerater, kunne nå at få sig en snak med Sbragia og finde en plads lige ved siden af Sir Alex Ferguson som også var på plads på tilskuer rækkerne.

I anden halveg fik de selskab af Rossi som ikke var i start opstillingen i dag, da han er i truppen til første holdets kamp mod Blackburn på lørdag.

Mathew Sadler hos Birmingham var den eneste der har spillet for første holdet, det gjorde han i 70 minutter mod United på Old Trafford som 18 årig i 2002.

United startede bedst, og var allerede farlige efter 1 minut da bolden efter klump spil ender hos Martin som tager sig af kampens første forsøg.

Ikke nok med at United startede bedst, de var også bedst i hele første halveg, og da Ebanks-Blake endelig fik sat en inderside på Campbells indlæg til 1-0 var det ikke for tidligt, og slet ikke ufortjent.

Birmingham havde hele første halveg pakket sig med 11 mand bag bolden, som om de bare skulle forsvare en uafgjort, og man sad og håbede på at målet ville få dem lidt længere frem på banen, men det skete ikke, mest fordi Uniteds spillere kæmpede som besatte hele første halveg, og hele tiden pressede bold holderen når Birmingham havde bolden.

Faktisk skulle der gå 45 minutter før Birmingham havde deres farligste forsøg.

Efter et United hjørnespark slog de kontra op ad venstre siden og fik lagt bolden ind over.
Shawcross fik dog presset birminham spilleren så meget at hans header gik 3-4 meter forbi mål.

United kunne have været foran 4 eller 5-0 ved halvegen, men der manglede lige det sidste held til at få bolden over mål linjen.

I anden halveg havde Tim Howard næsten lige så meget bold berøring i de første 3 minutter som han havde i hele første halveg, dog var det ikke noget farligt, men det så ud til at Birmingham spillerne ville noget mere.

United pressede ikke Birmingham lige så meget i anden halveg, hvilket betød at ude holdet havde lidt mere bold besiddelse, men der skulle stadig gå indtil det 67. minut før Birmingham havde deres første, og hvad der skulle vise sig at blive deres eneste, forsøg inden for rammen.

Tim Howard, der ikke havde noget at lave i kampen reddede dog flot bolden helt oppe i hjørnet af målet.

United havde nogle gode forsøg udefra, og kunne som i første halveg have scoret end hel del mål.

Det blev dog ved 1-0, en meget sikker 1-0 sejr.

Minut for Minut

“1 Blake modtager bolden fra Gibson inde i feltet og efter lidt klump spil ender bolden hos Martin som desværre ikke får bolden helt under kontrol og hans spark bliver blokeret ud til hjørne.

“3 Et hurtigt taget frispark fra midten til Lee martin, Han vender rundt og skyder ffladt mod det lange hjørne, men målmanden når ned og skubbet den ud til Uniteds tredje hjørne på 3 minutter.

“5 Campbell når næsten at få hovedet på en lang bold frem i feltet men der hopper lidt for høj til at han kan få den over Birminghams udstormende målmand

“9 Martin og blake spiller et to, bolden løber fra Blake men Campbell dukker op og prøver at prikke den forbi målmanden men en flot redning

“9 Lee Martin forsøger fra venstre hjørne af feltet at skrue bolden op i modsatte hjørne, men den går lige forbi.

“11 Campbell ligger bolden ind over fra højre side, blake får hovedet på 2 meter fra mål linjen, men han header den lige forbi mål.

“14 Lee Martin ligger bolden ind fra højre side, bolden bliver headet op i luften af en forsvars spiller og både Cooper og målmanden hopper efter den, målmanden vinder

“15 Cooper får hovedet på et indlæg fra Campbell, men lige på målmanden.

“17 Cooper laver nogle frækker træk ind i feltet og bliver nedlagt men dommeren vifter afværgende med armene

“20 Cooper modtager bolden fra indkast, vender rundt og skyder på mål. Bolden bliver rettet af og snyder målmanden, men den går desværre også forbi mål.

“21 Campbell forsøger sig fra 40 meter, men bolden går langt over mål.

“24 Neumayr sparker hårdt og fladt ind mod midten af feltet. Blake retter bolden af med hælen og målmanden må bruge 2 forsøg til at få den under kontrol.

“29 Martin og Blake spiller sammen og Marting ender med bolden midt for mål lige uden for feltet.

“30 Blake Campbell bliver spillet uden om Forsvars spilleren og er fri foran mål i en spids vinkel. Istedetfor at skyde på mål kigger han op og ser Ebank+Blake fri på midten, og Blake kan sætte en inderside på til en fortjent 1-0 Føring.

“31 Birminghams første egentlige forsøg på mål er et langskud fra 30 meter, men birmingham spilleren kan ikke holde bolden nede.

“33 Bolden bliver lagt ind over fra højre side af Simpson men lidt for tæt på målmanden som ikke ahr problemer med at gribe den.

“34 Birminghams første Hjørne spark bliver headet lige over mål af Shawcross til et nyt hjørne

“37 Blake bliver nedlagt bagfra på midten af banen, og det er ikke noget Birminghams anføre kan se noget galt i. det betyder gult kort for at bande af dommeren.

“39 Cooper header på tværs af mål efter indlæg fra martin, bolden når til Blake som forsøger et sakse spark men lige på målmanden.

“45 Frispark fra venstre hjørne af feltet går forbi alt og alle og ender hos en noget overrasket Cooper som ikke får sparket ordentligt til bolden.

“45 Birmingham på kontra op ad venstre siden og indover. Birmingham spilleren bliver dog presset nok til at hans header går 3-4 meter forbi mål

ANDEN HALVEG

“50 Cooper med første forsøg i anden halveg da han skyder på mål fra 25 meter. Bolden skrue let men er lige på målmanden som ikke tør gribe den.

“50 Birmingham er hurtigt oppe ved Uniteds målfelt, og angriberen forsøger at efterligne Cooper, men uden held og bolden går forbi mål.

“55 Lee Martrin og Birminghams Cotchell kommer op og toppes om en tackling på midten. Martin fortæller Cotchell hvad han mener om den og Cotchell skubber Martin væk. Gult kort til begge og frispark til United.

“59 Neumayr prikker bolden ind til Shawcross i det lille felt, men målmanden laver 3 flotte redninger i træk for til sidst at bolden skubbet ud til hjørne.

“60 Cooper trækker på tværs af feltet og skyder på mål, men bolden går lige over midten af målet.

“62 skud fra 30 meter af Neumayr men han får ikke kraft nok i det og målmaden kan sikkert samle op

“65 Sylvan Ebank-Blake presser boldholderen og får prikket bolden fra. Han har frit løb mod mål med 2 forsvars spiller efter sig. Han kommer ind i feltet i venstre side og slutter af. Målmanden får lige akkurat en hånd på og skubbet bolden op på overliggeren.

“67 Birminghams Till vender hurtigt rundt lige uden for feltet og sparker mod trekanten. Howard når lige at få en hånd på, ellers var det meget ufortjent blevet 1-1 på Birminghams første forsøg inden for rammen.

76Lee Martin ud – Danny Rose ind

“83 Gibson header på mål fra hjørne spark. Bolden går mod trekanten men har ikke nok fart på og målmanden kan nå ud og gribe den.

“85 Neumayr tager bolden med ind i feltet og bliver lidt tilfældigt nedlagt. Dommeren havde dog ret i ikke at dømme straffe.

“87 Efter 24 afleveringer uden en Birmingham rørte bolden lander bolden for fødderne af en Birmingham spiller som med det samme kigger op og ser Howard er langt ude af sit mål, men skuddet fra midterlinjen er alt for upræcis og går langt over og forbi mål.

“90Neumayr sparker på mål fra 30 meter men bolden går over mål

“92Kampen slutter 1-0 til United.

Manchester United:
Tim Howard: 7
Havde ikke meget at lave, men diskede op med en flot redning på birminghams første forsøg inden for rammen

Kieran Lee: 8
Stod godt i forsvaret og havde nogle vigtige indgreb

Ryan Shawcross: 8
Flot Kamp af Ryan. Var meget sikker i sine indgreb og kunne have bragt United foran 2-0

Ritchie jones: 7
Styrede forsvaret godt i Piques fravær

Danny Simpson: 7
Var meget sikker hver gang som højre back

Lee Martin ANFØRER: 7
Spillede og løb flot for holdet i første halveg, men forsvandt lidt ud af billedet efter pausen

Markus Neumayr: 7
Havde nogle gode indlæg og nogle gode tacklinger på midtbanen.

Darren Gibson: 7
Til tider noget anonym, men på plads når der var brug for ham.

Frazier Campbel: l8
Løb mere end nogen anden på banen. Var hele tiden en trussel fra venstre side.

Kenny Cooper: 8
En af Coopers bedre kampe. Udfordrede Birminghams forsvar og havde nogle gode forsøg på mål ude fra.

Sylvan Ebanks-Blake: 8
Har siden sit comeback fra sit brækkede ben scoret 5 mål i 4 kampe, og der går nok ikke lang tid før Rossi skal kæmpe men ham om hvem der skal med i første holds truppen. Spillede de sidste 18 minutter som anfører.