Scholes: Pogba får svært ved at komme tilbage i start-11’eren

Nemanja Matic, Scott McTominay, Fred og Bruno Fernandes har alle sammen gjort det så godt, at Paul Pogba er nødt til at arbejde stenhårdt, hvis han vil tilbage på United-holdet. Det siger Paul Scholes.

Paul Pogba har ikke spillet en kamp for Manchester United i 2020. Nu er han skadesfri, men vejen tilbage på Ole Gunnar Solskjærs midtbane bliver ikke nem for stjernespilleren. Det siger Paul Scholes til Daily Mirror. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Pogba har et stort stykke arbejde foran sig. Før coronapandemien spillede Nemanja Matic, Scott McTominay, Fred og Bruno Fernandes virkelig godt, lyder det United-legenden, der selv spillede 758 kampe i den røde trøje. 

Nogle af dem var bekostning af en ung Paul Pogba, som i stedet søgte til Italien og skiftede til Juventus. Siden sit comeback til Old Trafford i 2016 har Scholes tit været kritisk overfor franskmandens præstationer og attitude. Talentet er der imidlertid ingen tvivl om.

– Vi ved alle, hvad Paul er i stand til. Han er en topspiller, når han er i form. Og det vil kun gøre ham bedre, at medspillerne også leverer på et højere niveau, siger Scholes.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Genstart: Kamptidspunkterne for Uniteds første ligakampe bekræftet

Næste artikel

Solskjær bekræfter: Pogba og Rashford er kampklar

ANNONCE