Giggs får FA Cup-pris

Målet som har vundet prisen, blev scoret efter Giggs opsnappede en dårlig aflevering fra Vieira og driblede igennem hele Arsenals forsvar, der blot kunne se måbende til. Dette skete i 1999 i semifinalen mod Arsenal på Villa Park.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Giggs vendte i år tilbage til Villa Park i FA Cuppens 3. runde, hvor modstanderen var Aston Villa. Denne gang uden at score.

Dette er Giggs’ egne ord om hæderen: ”Jeg er aldeles henrykt over at vinde denne pris. Det er et mål, som jeg tit bliver spurt om, og det er det minde jeg sætter mest pris på.”

”At det mål blev stemt ind som det bedste FA Cup øjeblik i historien er en stor ære fra fodboldfans overalt og Nationwide.”

Uniteds næste kamp i FA Cuppen er søndag den 25. januar 17:00 mod Northampton Town. Kampen sendes forskudt på TV2 Zulu 19:25.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

3 måneders yderligere pause til Solskjær

Næste artikel

Solskjær: Jeg tager det roligt

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share