Giggs håber på at fortsætte scoringsrekord

Ryan Giggs håber på at fortsætte sin scoringsrekord i Premier League, men han ved, at tiden og muligheden bliver mindre.

Manchester Uniteds nummer 11, Ryan Giggs, er indehaver af flere rekorder i engelsk fodbold. Blandt andet rekorden for flest spillede kampe for Manchester United.

Men waliseren er også indehaver af rekorden af at have scoret i alle sæsoner, lige siden Premier League blev introduceret i 1992.

Dog har Giggs ikke scoret for “De røde djævle” endnu i denne sæson, men waliseren er selvfølgelig interesseret i at udvide sin scoringsrekord med endnu en Premier League-sæson.

– Jeg vil selvfølgelig gerne score (i denne sæson også, red.), men det er ikke noget, jeg lægger for meget i, siger Ryan Giggs til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

Giggs fyldte 39 år i november sidste år og har fået en mere backup-lignende rolle i United i denne sæson. Derfor kan muligheden for at spille mange kampe og score målet for United, der udvider rekorden, være begrænset, på trods af, der er halvdelen af sæsonen tilbage.

– Jeg er ved at løbe tør for tid, selvom der er en halv sæson tilbage!

Forrige artikel

Lingard retur fra Leicester

Næste artikel

Se FA Cup-kampen mod West Ham på pubben

ANNONCE