Giggs: Hullerne skal lukkes

Gårsdagens nederlag mod Carling Cup-finalisterne, Middlesbrough, betyder at United er 5 points efter Arsenal og at der er gået 8 mål ind i 3 kampe, siden Ferdinand begyndte sin karantæne.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Ryan Giggs mener, ikke kun at det er de bageste fire der skal have skylden, men hele holdet.

”At forsvare er en holdindsats. I de sidste par kampe har vi ladet mål gå ind, og det skal vi bestemt gøre noget ved. Hvis vi kan få et godt fundament vil dette hold altid skabe chancer og score mål. Vi bliver nødt til at forsvare bedre og komme i gang igen.” sagde den 30-årige Ryan Giggs til den britiske presse.

Det er ikke kun Giggs der er bekymret, også holdkaptajn Roy Keane har været ude og bede holdkammeraterne om at vågne op. Selv manager Sir Alex Ferguson kritiserede efter gårsdagens kamp forsvaret, og han hentydede her til, at ændringer måske kan være på vej.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Saha udtaget

Næste artikel

United aktier steg kraftigt i værdi efter nye spekulationer

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share