United aktier steg kraftigt i værdi efter nye spekulationer

Manchester Uniteds aktier steg tidligere idag med 13 point, da rygter i Financial Times fortalte, at den amerikanske mangemilliardær, Malcolm Glazer, var tæt på, at købe klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Aktierne steg helt op til kurs 290, før den igen faldt til 277.
Dette skete dagen efter, at NFL-ejeren, som ejer Tampa Bay Buccaneers, investerede i nye aktier i klubben, som dermed fik sin aktieandel op på 16.31%.

Ifølge Financial Times, så skulle Glazer have hyret den tyske investeringsbank, Commerzbank, til at se på mulighederne for et muligt takeover.
Manchester United var dog hurtigt ude og afvise, at de har modtaget nogen henvendelser fra Glazer, og understreger, at de ofte er i kontakt med Glazer på grund af hans store aktieandel i klubben.

Avisen skriver ydermere, at Glazer skulle have tilbudt, at sætte folk til, at hjælpe det juridiske slagsmål mellem Sir Alex Ferguson og klubbens største aktionær, The Cubic Expression, som ejes af John Magnier og JP McManus.

Commerzbank ville ikke kommentere historien til BBC.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs: Hullerne skal lukkes

Næste artikel

Fergie indrømmer: Vi savner Rio

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share