Giggs: James er præcis, hvad United har brug for

Ryan Giggs lovpriser sin unge landsmand Daniel James, som han mener har den helt perfekte mentalitet og attitude til at få succes i Manchester United.

Daniel James har haft en blandet første sæson i Manchester United, hvor waliseren startede som fyr og flammer, men hvor kvaliteten dalede henover sæsonen. Dog kan man næppe klandre James for mentaliteten, når han kom på banen – det mener hans landstræner, Ryan Giggs, i hvert fald:

– Dan(iel James, red.) er ikke bare en talentfuld spiller, han er også en god fyr. Han vil altid forbedre sig, og det har han virkelig gjort over de seneste 18 måneder. Hver gang, jeg så ham i Swansea, blev han bedre og bedre, og han havde en god start som United-spiller.

For Ryan Giggs handler det også mere om, hvilken type, Daniel James er. Udover at være en spændende fodboldspiller med et højt potentiale, mener Giggs også, at James tilbyder en mentalitet i truppen, som Solskjær vil sætte pris på.

– Han er præcis, hvad United har brug for, han er ikke bange for at udfordre, han får noget til at ske og han er vanvittigt hurtig, så han er en spiller, der får publikum op fra deres stole. Men for mig handler det mere om, hvor god en type han er for et omklædningsrum. Og jeg tror virkelig, at Ole har prioriteret at få den slags typer ind i truppen.

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Statistik for sæsonen: United stiller med rekord-ung gennemsnitsalder

Næste artikel

Giggs: Fernandes kan gøre, hvad Cantona og van Persie gjorde

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share