Giggs: Jeg har ikke travlt

Ryan Giggs nyder en pause fra fodbolden, men ser samtidig frem til at prøve kræfter med jobbet som manager når rette tilbud dukker op.

Efter små 30 år i Manchester United, valgte Ryan Giggs i sommers at stoppe på Old Trafford, da Jose Mourinho blev ny manager. Efter en helt utrolig karriere, nåede Giggs at få to år som assistent under Louis van Gaal.

Nu nyder waliseren en kort pause fra fodbolden, men glæder sig til at prøve kræfter med jobbet som manager. Men det skal være når det helt rigtige tilbud dukker op.

– Jeg ønsker at være træner og manager, og jeg ønsker at stå i spidsen for mit eget hold. Selvfølgelig har jeg mine egne idéer og tanker om hvordan spillet skal være, men jeg har ikke travlt.

– Jeg har fået en masse glimrende erfaring med mig, efter to gode år som assistent under van Gaal. Det har været fantastisk for en ung træner som mig, at lære fra en erfaren træner som ham på nærmeste hold, siger Giggs i følge ESPN.

42-årige Giggs er på det seneste blevet rygtet til posten som walisisk landstræner. Ganske vist sidder Chris Coleman fortsat på den post, men Hull City har snørren ude efter succestræner fra EM-slutrunden, hvorfor Giggs altså rygtes som Colemans afløser.

Men Giggs afviser at være i spil, og understreger at han nyder en kort pause fra fodbold.

– Nej, Chris Coleman gør et glimrende arbejde. Jeg nyder livet i øjeblikket, jeg ved ikke hvornår jeg savner det at være i gang igen. Men på et tidspunkt ønsker jeg at komme i gang igen og være manager, lyder det fra Giggs.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

U18: Flot præstation i Holland

Næste artikel

Mourinho roser Bailly

ANNONCE