Mourinho roser Bailly

Eric Bailly vandt i går karrierens første trofæ som United-spiller, og blev efterfølgende kåret til kampens spiller.

22-årige Eric Bailly kan blive en af sæsonens helt store oplevelser. Den unge midterforsvarer blev hentet til Old Trafford i sommers fra spanske Villareal, og har allerede vist potentialet frem i United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I går vandt han så Community Shield, og blev efterfølgende kåret til kampens spiller, efter en fornem præstation i forsvaret sammen med Daley Blind. Manager Jose Mourinho roste da også Bailly efter kampen på Wembley.

– Jeg tror Bailly er den perfekte mand til modstandere som i dag, da han også er hurtig. Han spillede rigtig godt, men jeg må også sige, at Daley gav ham den stabilitet han har brug for.

– Jeg ved hvilken spiller han er, men man ved aldrig hvordan en ung spiller reagerer på Wembley. Han har foreteget et stort skifte fra Villareal til United, men klarer det fint, sagde Mourinho.

Eric Bailly har været en fast figur i Uniteds forsvar hele pre-season, og ventes da også at starte sæsonen i midterforsvaret. Hvem der bliver hans makker er endnu lidt mere usikkert, og afhænger nok af hvorvidt Chris Smalling når at blive klar efter sin skade. Smalling er dog ude i første runde, grundet karantæne, så meget kunne tyde på Blind og Bailly får lov at fortsætte samarbejdet.

Jose Mourinho er i hvert fald sikker på, at han i Eric Bailly har fremtidens mand i midterforsvaret.

– Eric har arbejdet hårdt lige siden han kom. Han har været med fra første dag, så jeg ved han er i god form. Det er bare et spørgsmål om han er psykisk moden, efter hans store skifte. Men han var meget sikker på bolden, og bliver uden tvivl en stor spiller for os, lød det efter sejren fra Mourinho.
 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Giggs: Jeg har ikke travlt

Næste artikel

Lufthavn: Paul Pogba er landet

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
0
Share