Giggs: Vi er ikke underdogs

Ryan Giggs vil ikke høre tale om, at United i er rollen som underdog forud for Bayern Münchens visit.

Med friske 0-3-nederlag mod Liverpool og Manchester City i erindringen, frygter mange, hvad der kommer til at ske, når Bayern München kigger forbi i Champions League-kvartfinalen tirsdag aften.

Fra tysk side er der ikke lagt skjul på, at United i den nuværende forfatning er lidt af en drømmelodtrækning, men Ryan Giggs er opsat på at overraske tyskerne.

– Vi ser ikke os selv som underdogs. Vi ser os selv som Manchester United i en europæisk hjemmekamp, de kampe ser vi altid fortrøstningsfuldt frem til, slog Giggs fast på dagens pressemøde.

– Kampe som denne er dem, du allerhelst vil spille. Vi vil gå efter at vinde, selvom det naturligvis bliver svært. Det er det altid, når du er nået kvartfinalerne i Champions League.

Med United på nippet til at misse europæisk fodbold i næste sæson, kan Giggs være i gang med sine sidste europæiske kampe for klubben. Men den 40-årige waliser har ikke taget stilling til fremtiden.

– Jeg forsøger bare at nyde sæsonen. Når den er overstået vil jeg overveje fremtiden og hvad jeg vil. Jeg nyder at spille fodbold mere end nogensinde, men den endelige beslutning om min fremtid venter jeg med at træffe til  sommer.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Optakt: Manchester United - Bayern München

Næste artikel

Evra-agent antyder farvel

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share