Giggs: Vi er klar til Chelsea

Giggs var en af Uniteds bedste spillere i går mod Panathinaikos, og ser frem til mødet med Chelsea på Stamford Bridge.

”Det bliver dejligt at komme til Chelsea og vide, at vi er videre i Champions League, men det bliver en meget svær kamp på grund af den stemning der omgiver Chelsea i år.” sagde Giggs til den engelske presse.

”Det er altid en stor kamp når vi spiller mod dem, men fordi de har fået så mange nye store spillere, og fordi de har fået en meget godt start, vil det blive en endnu større kamp denne gang.”

Da United i går vandt over Panathinaikos, sikrede de sig også den videre deltagelse i Champions League, ifølge Ryan Giggs er det en kæmpe fordel for United da de så kan koncentrere sig fuldt ud om Premier League.

”Vi ville videre, og det vil du altid ønske at gøre så hurtigt som muligt, og det betyder at manageren får mulighed for at spare spillere i den næste kamp, hvis han vil.”

Den næste kamp bliver den 9. december mod Stuttgart på Old Trafford. Hvem end der vinder denne kamp, vil vinde gruppen, og dermed blive første seedet til den videre lodtrækning.

”Vi vil vinde gruppen, ikke kun kvalificere os. Du vil altid gerne vinde gruppen, men der er så mange store hold nu, at du ved det bliver svært lige meget hvem du trækket.”

”Over de sidste par år har store hold med stor historie klaret sig godt i konkurrencen, såsom Milan og Ajax og ligeså købeholdene som Real Madrid, så du ved det bliver svært fra nu af” sagde han.

Forrige artikel

Ferguson: Forlan kan blive den nye Solskjær

Næste artikel

Nye raser om overtagelse af klubben

ANNONCE