Giggs vil have fuld damp mod Chelsea

Med Chelsea, som det mest dominerende hold i de to foregående sæsoner, føler Giggs, at United nu endelig kan teste Chelsea. “Vi ved ikke, hvordan de vil…

Med Chelsea, som det mest dominerende hold i de to foregående sæsoner, føler Giggs, at United nu endelig kan teste Chelsea.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

“Vi ved ikke, hvordan de vil reagere, hvis vi kommer op på et forspring på seks point, og det er det, vi vil finde ud af,” lyder det fra en tændt Giggs.

“Med så mange kampe i kommende måned, så er det vigtigt at få sejren, så vi kan få presset over på dem. Så kan vi se, hvordan de klarer opgaven, som det jagende hold.”

Uniteds fine start i Premier League denne sæson, kan nu for alvor blive målt ved mødet med Chelsea.

“Vi har bevist i de sidste par sæsoner, at vi er lige så gode som Chelsea, men de har bare været meget mere konstante i deres præstationer,” tilføjer Giggs.

“Deres dominans har været svær at overkomme, fordi vi blev forvant med at vinde og automatisk var med i titelkampen. I det mindste har vi i år formået at få en god start. For at vi kan blive bedre, er vi nødt til at være med i kampe, som den i dag og være sikre på at opnå det rigtige resultat,” udtaler Giggs til Sky Sports.

Forrige artikel

København, Aarhus, Malmø, Aalborg, Odense

Næste artikel

Januar-indkøb uanset CL-skæbne

ANNONCE