Januar-indkøb uanset CL-skæbne

Manchester United har spillet sig selv fra en sikker førsteplads i gruppen til randen af Champions League-knockout for andet år i træk. Men skulle det…

Manchester United har spillet sig selv fra en sikker førsteplads i gruppen til randen af Champions League-knockout for andet år i træk. Men skulle det utænkelige ske igen, så vil der fortsat være penge i transferkassen.

Op mod 200 mio. har de økonomiske spåkoner regnet sig frem til, at et exit fra Europas bedst besatte klubturnering vil koste. Hvor mange af de penge, United har budgetteret med at få i kassen, ved ingen, men økonomien kan fortsat hænge sammen. I hvert fald har Sir Alex fået grønt lys til at gå på markedet, uanset Champions League-skæbnen.

“Vi har visse idéer omkring januar-markedet, og resultaterne har ingen indvirkning på, om de idéer bliver til realiteter eller ej,” fastslår Ferguson.

En ny angriber menes at have førsteprioritet hos manageren, der fortsat ikke ser ud til at kunne få Owen Hargreaves til midtbanen. Fernando Torres og Darren Bent er de to, der oftest er kædet sammen med United den senere tid.

Forrige artikel

Giggs vil have fuld damp mod Chelsea

Næste artikel

Saha: Jeg sparker

ANNONCE