Gill: Chelsea er for store til os

Så er der ingen tvivl mere. Chelsea er uden tvivl den dominerende magt i engelsk fodbold – når vi taler om økonomi. Det udtaler Uniteds direktør, David…

Så er der ingen tvivl mere.

Chelsea er uden tvivl den dominerende magt i engelsk fodbold – når vi taler om økonomi. Det udtaler Uniteds direktør, David Gill, til klubbens til hjemmeside.

Chelsea FC har haft uanede ressourcer til at hente nye spillere, siden Roman Ambramovich sidste sommer købte London-klubben.
Alene i denne sommer har vi, på trods af en i forvejen superstærk trup, set nyindkøb i form af Majeta Kezman, Petr Cech, Paulo Ferreira samt Arjen Robben.
Sidstnævnte var United med i kampen om til det sidste, men så viftede Roman lidt med sin fussiske pengepung, og skiftet til Chelsea var på plads.

Manchester Uniteds direktør indrømmer nu, at United simpelthen ikke har penge nok til at være med i kampen om de samme spillere som Chelsea.

“Manchester United har, gennem årene, altid været en klub med evnen til at bruge mange penge på transfermarkedet på spillere som Ruud van Nistelrooy og Rio Ferdinand.
Vi har evnen og de finansielle ressourcer til at konkurrere effektivt på markedet men lad os være ærlige, hvis vi er oppe imod Chelse,a og de gerne vil have spilleren, så vil de sandsynligvis overbyde os.”

“Men de kan ikke få enhver spiller, men i en lige kamp med dem, så vil vi nok blive tabneren.
Det er derfor vores netværk af talentspejdere skal være i stand til at udpege andre spillere. Hvis Chelsea har deres første pririotet, så kan vi byde på en anden spiller istedet,” udtaler Gill og giver dermed Chelsea fuld spillerum på transfermarkedet, som de i det sidste års tid har styret med hård hånd.

Forrige artikel

Holdkammerat: Forlad Everton

Næste artikel

United bekræfter design

ANNONCE