Holdkammerat: Forlad Everton

Rådet kommer ikke fra nogen Manchester United- eller Chelsea-fan, men fra spillerens holdkammerat i Everton, Tomasz Radzinski. Rooney går stadig og…

Rådet kommer ikke fra nogen Manchester United- eller Chelsea-fan, men fra spillerens holdkammerat i Everton, Tomasz Radzinski.

Rooney går stadig og overvejer et kontraktudspil fra Everton, som forsøger at holde på den 18-årige teenagekomet, som blev kåret til en af de bedste under det fornyligt afholdte EM i fodbold.

“Wayne har vist i EM, at han kan spille på et højere niveau og jeg mener han bør skifte for at forbedre sig selv.
Jeg føler at Wayne helt sikkert vil skifte og jeg håber han vil tage hen hvor han kan imponere og udvikle sig som menneske, desværre kan jeg ikke se det ske i Everton.
Jeg syntes ikke det er et godt sted at være, da vi i næste sson igen skal kæmpe imod nedrykning, mens gode spillere vil ud og imponere i Europa,” udtaler en hudløs ærlig Radzinski til Daily Mail.

Robson: Skift til United

Udtalelserne fra Rooneys angrebskollega i Everton kommer dagen efter en af Manchester Uniteds største spillere gennem tiderne, Bryan Robson, anbefalede Rooney til at skifte til Manchester United.

“Det er fedt med en fed hyre og være en topspiller, men indeni de fleste stjerner er der samtidig en brændende ambition om at vinde ting og med al respekt, så vil jeg sige at chancerne for dette er bedre på Old Trafford end på Goodison Park,” udtalte Robson som samtidig mener at Rooney kan være Uniteds nøgle frem til et nyt Champions League-trofæ.

“Han har netop spillet med klassespillere på den største scene i Europa. Wayne ser ud til at være en stor stjerne og at spille på Old Trafford ville ikke skræmme ham.
Det ville være et godt skifte for United. Jeg tror de mangler en som Rooney for virkelig at kunne presse på om at genvinde Champions League,” udtaler Robson til Manchester Evening News.

Manchester United-legenden samligner desuden Wayne Rooney med sin tidligere holdkammerat Norman Whiteside.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

United-spillere aktive i Copa America

Næste artikel

Gill: Chelsea er for store til os

ANNONCE