Gill optimistisk omkring det nye job

David Gill er positiv omkring sit nye job på Old Trafford, efter han igår blev forfremmet til Chief Executive, som nu er hans flotte job betegnelse.

Gill var i går aftes i studiet hos MUTV og udtalte sig således om Peter Kenyons opsigelse:
“Det kom som et lyn fra en blå himmel, men sådan er livet og vi fortsætter ufortrødent,” fortalte David Gill, som før han kom til klubben i 1997 var ansat som finansdirektør hos First Choice hotels.

Peter Kenyon opbyggede i sin tid på Old Trafford et godt samarbejde med manager Sir Alex Ferguson, et samarbejde som efter signende led et knæk hen over denne sommer, da Kenyon ikke ville give Ferguson flere penge til at købe Ronaldinho.
Men Gill har i forvejen et godt venskab med manageren og forventer ikke at løbe ind i problemer:

“Jeg har arbejdet med Sir Alex i 6½ år omkring kontrakter og jeg tror og håber, at jeg kan få samme tætte forhold med ham, som Peter havde. Jeg ser ingen grund til at vi ikke skulle kunne det.

Det er ikke fordi jeg er ny i denne situation. Jeg ser frem til det. Det er en ære at være med til at gøre Manchester United bedre,” udtalte David Gill til Mutv.

United brød ingen regler

Efter den hurtige udskiftning på direktør posten igår gik rygterne i medierne her til morgen, om Manchester United handlede rigtigt i forhold til reglerne på Lodnon Stock Exchange.

Således skal børsen altid oplyses først omkring ting, som har interesse for aktionærerne, hvilket omhandler alt fra ledelsesskift og spillerindkøb.
Men klubbens kommunikationschef, Paddy Harverson mener at klubben gjorde som den skulle.

“Vi havde et møde i bestyrelsen i går efter markedets lukketid og har først offentligjort et statement idag. Vi har gjort alt efter bogen,” fortalte Paddy til Manchester Evening News.

Forrige artikel

Uniteds aktier falder

Næste artikel

Howard glad for sit nye hjem

ANNONCE