Gill: Pungen er ikke lukket endnu

David Gill sagde ellers forleden til MUTV, at der næppe ville ske flere indkøb på Old Trafford denne sommer. Men nu har direktøren tydeligvis ændret…

David Gill sagde ellers forleden til MUTV, at der næppe ville ske flere indkøb på Old Trafford denne sommer.

Men nu har direktøren tydeligvis ændret mening.

Klubben har allerede brugt 280 millioner kroner i 2004 på nye indkøb og nu siger rygterne, at klubben skulle være interesseret i Evertons 18-årige angriber, Wayne Rooney, som netop nu bomber løs nede i Portugal ved EM. Rooneys prisskilt lyder i øjeblikket på 550 millioner kroner, men dette er næppe et beløb, som Manchester United vil lægge på bordet.

Derfor spekulerer pressen nu, at der kan blive tale om en byttehandel mellem nogle spillere, hvis United vil købe Rooney.

“Vi har lavet en masse indkøb.
Vi har snakket med Alex og vi har en stor trup, så det kan ske, at vi trimmer noget af den.
Men hvis du kigger på konkurrencen på alle pladserne, så har vi et meget stærkt hold på omkring 24 spillere, som er et tal vi er godt tilfredse med. udtaler David Gill og lægger op til at der kan ske ændringer i Manchester Uniteds spillertrup.

David Gill afviser samtidig sine tidligere udtalelser om at vi ikke vil se flere spillertilgange.

“Vil der være flere spillertilgange? Man kan aldrig sige aldrig, men efter hvad vi diskuterede med Alex inden han tog afsted(på ferie, red.), så har vi opnået vores mål.
Vi fastlægger et budget og nogle spillere. Vi har et transferbudget og et lønbudget. Vi har bestemt, at vores lønninger ikke må være mere end 50% af vores omsætning, da vi så kan opnå vores langsigtede økonomiske mål om at få en stabil klub.
Men vi er godt tilfredse med vores trup nu. Vi har en variende aldersgruppe. Vi har samtidig fået gennemsnitslønnen ned sammen med gennemsnitsalderen,” lyder det med stor tilfredshed fra David Gill, da han blev interviewet af Manchester Evening News.

Manchester United havde inden transfersæsonen begyndte bestemt, at der skulle forstærkninger til 2 pladser. Det er nu nået. Alan Amith og Gabriel Heinze er begge kommet ind for at styrke holdet på i offensiven og defensiven.

Forrige artikel

Gaz møder Ronaldo i kvartfinalen

Næste artikel

Gary glæder sig til duellen med Ronaldo

ANNONCE