Glæde hos det irske fodboldforbund og Kerr

På trods af Roy Keane i sin biografi skarpt kritiseret det irske fodboldforbund, så ser de frem til, at Manchester United-spilleren igen vil spille i de…

På trods af Roy Keane i sin biografi skarpt kritiseret det irske fodboldforbund, så ser de frem til, at Manchester United-spilleren igen vil spille i de grønne trøjer.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Vi ser frem til, at Roy Keane spiller for Irland igen. Det er vigtigt, at have alle vores topspillere klar for den kommende VM-kvalifikation. Irland skal møde nogle stærke modstandere i kvalifikationen og med Roys deltagelse vil det blive et enormt boost i vores planer for kvalifikationen, udtaler forbundets chef, Fran Rooney, på FAIs hjemmeside.

Dermed ser det også ud til, at Roy Keane ikke stopper før VM 2006, hvis altså Irland kvalificerer sig til slutrunden, som de har et stort potentiale til.

Også hos landstræner, Brian Kerr, var der glæde at spore.

“Siden vores første møde efter min ansættelse for 15 måneder siden, hvor spilleren indikerede sit ønske om at spille for Irland, har vi holdt kontakten ved lige.
Jeg er glad for, at en af Irlands bedste fodboldspillere nogensinde nu har valgt sin vej.
Det har ikke været nogen let beslutning for ham.
Jeg ser frem til, at arbejde med Roy Keane. Han tilbringer kvalitet og erfaring til et hold med kæmpe potentiale, som nu fokuserer på at komme med til VM, udtalte Kerr på hjemmesiden.

Samtidig fortæller Kerr, at Roy Keane selv har ordnet det formelle arbejde med Manchester United, som han i enighed med, valgte at stoppe landsholdskarrieren for 2 år siden.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mikael Silvestre roser Henry

Næste artikel

Gary Neville matchvinder

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share