Glæde hos det irske fodboldforbund og Kerr

På trods af Roy Keane i sin biografi skarpt kritiseret det irske fodboldforbund, så ser de frem til, at Manchester United-spilleren igen vil spille i de…

På trods af Roy Keane i sin biografi skarpt kritiseret det irske fodboldforbund, så ser de frem til, at Manchester United-spilleren igen vil spille i de grønne trøjer.

“Vi ser frem til, at Roy Keane spiller for Irland igen. Det er vigtigt, at have alle vores topspillere klar for den kommende VM-kvalifikation. Irland skal møde nogle stærke modstandere i kvalifikationen og med Roys deltagelse vil det blive et enormt boost i vores planer for kvalifikationen, udtaler forbundets chef, Fran Rooney, på FAIs hjemmeside.

Dermed ser det også ud til, at Roy Keane ikke stopper før VM 2006, hvis altså Irland kvalificerer sig til slutrunden, som de har et stort potentiale til.

Også hos landstræner, Brian Kerr, var der glæde at spore.

“Siden vores første møde efter min ansættelse for 15 måneder siden, hvor spilleren indikerede sit ønske om at spille for Irland, har vi holdt kontakten ved lige.
Jeg er glad for, at en af Irlands bedste fodboldspillere nogensinde nu har valgt sin vej.
Det har ikke været nogen let beslutning for ham.
Jeg ser frem til, at arbejde med Roy Keane. Han tilbringer kvalitet og erfaring til et hold med kæmpe potentiale, som nu fokuserer på at komme med til VM, udtalte Kerr på hjemmesiden.

Samtidig fortæller Kerr, at Roy Keane selv har ordnet det formelle arbejde med Manchester United, som han i enighed med, valgte at stoppe landsholdskarrieren for 2 år siden.

Forrige artikel

Mikael Silvestre roser Henry

Næste artikel

Gary Neville matchvinder

ANNONCE