Mikael Silvestre roser Henry

Silvestre og Arsenals Thierry Henry spillede sammen i deres unge dage. Silvestre mener ikke, at Henrys indstilling over for spillet har ændret sig siden…

Silvestre og Arsenals Thierry Henry spillede sammen i deres unge dage. Silvestre mener ikke, at Henrys indstilling over for spillet har ændret sig siden da.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

”Thierry har altid arbejdet hårdt. Da han var 15, var han allerede langt foran os. Han mistede aldrig koncentrationen omkring kampen, han skulle spille.

Silvestre synes, at Henry har forbedret sit spil hvert eneste år, og det har gjort ham til en af verdensbedste angribere på højde med spillere som Ruud van Nistelrooy, Ronaldo og Raul. ”Han har forbedret sig sæson for sæson, så længe jeg kan huske, og i dag er han på højde med de bedste angribere som Ronaldo, Raul og van Nistelrooy. Sammen med hans teknik, er hans løb fantastisk. Det er umuligt af følge med ham, hvis han beslutter sig for at løbe fra dig.” sagde Silvestre til den franske avis L”Equipe.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Keane tilbage på det irske landshold

Næste artikel

Glæde hos det irske fodboldforbund og Kerr

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share