Glazer afviser spekulationer

Således kom der i dag en officiel pressemeddelse fra Glazer-familien, hvori det afvisesm, at man skal have umiddelbare planer om at gøre et nyt forsøg på…

Således kom der i dag en officiel pressemeddelse fra Glazer-familien, hvori det afvisesm, at man skal have umiddelbare planer om at gøre et nyt forsøg på at overtage kontrollen med Manchester United. I hvert fald afvises spekulationerne fra det engelske.

Det blev ellers rygtet henover weekenden, at Glazer efter lidt økonomisk krise igen havde fundet sig en økonomisk partner i banken NM Rothschild, der ville hjælpe ham med at købe United. Og i går gik Glazers gamle venner, banken JP Morgan, så igen med på vognen på den betingelse, at buddet, der kommer fra amerikaneren, accepteres af bestyrelsen, og dermed ikke bliver et fjendtligt forsøg på at overtage klubben.

Om meldingen om Glazers umiddelbare planer om ikke at byde er godt eller dårligt nyt skal vise sig, for sidste gang amerikaneren kom med en lignende udmelding i oktober, var det kun for at få aktiekursen til at falde, så han dagen efter kunne købe flere aktier til en billigere pris.

“Glazer-familen ønsker at gøre det klart, at ingen af de historier, der i de seneste dage har kørt i engelsk presse, og som har haft grobund i kommentarer fra familiemedlemmer eller folk tæt på familen, har været korrekte,” lød en melding fra Glazer til børsen tirsdag morgen.

Forrige artikel

Solari forlænger med Real Madrid

Næste artikel

Bergkamp ude efter Ruud

ANNONCE