Glazer-forbindelse skyld i historisk retsag

En artikel i Daily Mail i maj 2005 under overskrifterne “Glazer’s Big Gamble” og “Sold Trafford” betød i dag at avisen må betale en erstatning på over 4…

En artikel i Daily Mail i maj 2005 under overskrifterne “Glazer’s Big Gamble” og “Sold Trafford” betød i dag at avisen må betale en erstatning på over 4 millioner pund.

I artiklen hævdede avisen, at verdens 12. rigeste mand Sheldon Adelson, ejer af verdens største casinokæde, var i færd med at støtte Malcolm Glazers fjendtlige overtagelse af Manchester United med henblik på at få udbygget sit spilleimperium.
Avisen beskyldte Adelson om at gå ledtog med Glazer-familien og blandt andet stå for en ubarmhjertig og foragtelige forretningspraksis.

Adelson sagsøgte herefter avisen for injurier, hvilket efter 3 års retsag i dag endte med et forlig, hvor avisen skal betale 4 millioner pund i erstatning til Adelson, som hævdede at artiklen havde alvorlige konesekvenser for både hans person og virksomhed.

Forliget blev først til noget, da avisen gik med til offentligt at beklage artiklen.

Adelson kaldte det i en pressemeddelse for en af de største injuriesager i britisk historie og afviste desuden nogensinde at have mødt eller været i kontakt med Glazer-familien, som i 2005 satte sindende i kog hos Manchester United.

Forrige artikel

To Ronaldo-mål nok mod Bolton

Næste artikel

Tvivlsomme Rio skabte rokeringer

ANNONCE