Tvivlsomme Rio skabte rokeringer

Mange kiggede formentlig lige en ekstra gang, da de så Manchester Uniteds bagerste geled i 2-0-sejren over Bolton. Her var tre af de normale fire folk væk…

Mange kiggede formentlig lige en ekstra gang, da de så Manchester Uniteds bagerste geled i 2-0-sejren over Bolton. Her var tre af de normale fire folk væk.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Efter at have set sit mandskab levere en clean sheet ændringerne til trods afslørede Sir Alex, at der var en helt klar bagtanke med det omrokerede forsvar. Der er nemlig risioko for at Rio Ferdinand ikke når at blive sine rygproblemer kvit inden kampen mod Liverpool, og derfor var det vigtigt at få set andre i aktion.

“Vi foretog en del ændringer, og det var nødvendige ændringer, fordi det ikke er sikkert, at Rio når at blive klar til søndag. Vi skulle blandt andet se, hvor Gerard Pique helt præcis står. Samtidig ville vi give Wes Brown en pause, da han også er en af mulighederne centralt. Der er en beslutning at træffe med hensyn til den position” sagde Fergie efter slutfløjtet til MUTV.

Samtidig erkendte United-manageren, at stuntet med Owen Hargreaves som højre back også blev iværksat for at forvirre fjenden, så der er andre muligheder end John O”Shea på positionen, hvis man vælger at skubbe Brown en tak til venstre.

Forrige artikel

Glazer-forbindelse skyld i historisk retsag

Næste artikel

Keane snakkede sjældent med Fergie

ANNONCE