Glazer køber flere United-aktier

Malcolm Glazer, rig amerikansk sports interesseret, har i dag købt aktier i Manchester United.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Det er ikke første gang Glazer investerer i Manchester United aktier. Bare i denne måned har han øget sin andel i Manchester United to gange, hvilket må siges at være ret så unormalt i en fodboldklub.

Før denne måned ejede Glazer 5,9%, indtil han forøgede sin andel til 8,94%. Efter i dag ejer Glazer ca. 10% af Manchester Uniteds aktier, hvilket er en del.

Spørgsmålet alle stiller nu; er Glazer ude på at opkøbe Manchester United?

I første omgang tror vi på OldTrafford.dk redaktionen det ikke. Glazer vil blive nød til at opkøbe aktier af andre storaktionærer i Manchester United. Her i blandt kan nævnes J.P. McManus og John Magnier, 2 personer som gør deres indenfor hestesporten normalt. De 2 udvidede også deres andel tidligere på måneden ved at opkøbe BSkyBs aktie andel, så de nu tilsammen ejer 23,15% af Manchester Uniteds aktier.

Vi ser det meget svært, at disse to personer skulle ville sælge deres nyindkøbte aktier til Glazer, som også ejer Tamba Bay, der sidste sæson vandt NFL Super Bowl.

Hvad fremtiden bringer ved vi ikke, men et opkøb af Manchester United fra Glazers side, vil højst sandsynlig ikke ske.

Støt Shareholders United

Meld dig ind i Shareholders United.
Shareholders United er en forening lavet af Manchester United fans, som ikke går ind for at klubben skal styres af rige pengemænd.
Læs mere på shareholdersunited.org.

Shareholders United var i sin tid en vigtig begrundelse for, at de engelske myndigheder blokerede for et opkøb af Robert Murdoch.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Keane advarer: I har ikke set alt endnu

Næste artikel

Ferguson får karantæne og bøde

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share