Keane advarer: I har ikke set alt endnu

United har startet på denne sæson i ligaen bedre end nogen sinde før, men Keane føler ikke at United er helt oppe og ringe endnu.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Jeg tror ikke vi kører på fuld kraft, langt fra. Vi gør det godt og vi får gode resultater, men i den tid jeg har været i klubben, har jeg fundet ud af at der plejer at gå en måned eller to før vi kommer ordenligt i gang.” sagde Keane til Manchester Uniteds officielle hjemmeside.

“Men vi får de gode resultater og forhåbenligt er der stadig rigeligt holdet kan præstere.”

Efter en dårlig sæson sidste år hvad angår mål, har Roy Keane allerede scoret to i denne sæson, senest i lørdags mod Leeds, hvor han var eneste målscorer.

Han giver Phil Neville æren for hans oftere optræden på måltavlen: “Når vi spiller med Phil Neville på midtbanen føler jeg at han vil blive tilbage, og det giver mig muligheden til at gå med op i feltet.”

“Jeg har altid følt at jeg skulle score lidt flere mål, men over de sidste par år har det været tyndt med mål, så det er altid dejligt at score.”

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Avis: Rio til Chelsea

Næste artikel

Glazer køber flere United-aktier

Relaterede artikler
Gå til siden

Guardiola: Kunne have scoret flere mål

Efter Manchester Citys sikre sejr over Manchester United var Pep Guardiola tilfredse med kampens udfald, men savnede dog noget fra nogle spillere.
ANNONCE
Total
0
Share