Glazer oppe på 16.69 procent

Den engelske børs i London oplyser idag, at den amerikanske milliardær, Malcolm Glazer, har købt endnu flere aktier i Manchester United, og hans…

Den engelske børs i London oplyser idag, at den amerikanske milliardær, Malcolm Glazer, har købt endnu flere aktier i Manchester United, og hans beholdning i klubben er nu oppe på 16.69%.

Glazer købte dermed en million nye aktier i klubben, og det styrker de rygter om, at amerikaneren har til hensigt, at købe hele Manchester United Plc.

Glazer er den andenstørste aktionær, men har stadig et stykke vej op til den største aktionær, Cubic Expression, som ejer 28.9 % af klubben.

Manchester Uniteds akter steg med 1.5% efter annonceringen.

Meld dig ind i Shareholders United for at beskytte klubben imod Glazer

OldTrafford.dk støtter Shareholders United og opfordrer alle United fans til at melde sig ind i organisationen, så vi kan kæmpe imod et takeover!

Du kan tilmelde dig Shareholders United på ShareholdersUnited.org.

Gør det idag inden det er for sent!

Tilmeld dig uden brug af kreditkort eller check

Hvis du ikke har kreditkort eller ikke vil betale med check, så kan du også blive medlem via den skandinaviske supporterklub, MUSCSB, ved at indbetale medlemskontingentet og beløb til eventuel donation eller køb af flere aktier, til deres konto:
017 4661.
Husk at skriv på girokortet, at det er ang. Shareholders United.
Du bedes samtidig skrive en mail til per@united.no med navn, adresse, telefonnummer, fødselsdag, email og om du blot ønsker at være medlem eller også vil købe aktier/donere penge til organisationen.

Medlemskabet koster ca. 150 kr. per år.
For at købe yderligere aktier skal minimumsbeløbet være på 100 kr.

Spørgsmål angående indmelding via MUSCSB kan rettes til den danske formand, Helge Conradsen, på mail: unitedfanclub@post.tele.dk

Forrige artikel

Uniteds reserver vandt over Wolves

Næste artikel

Sir Alex modtager fornem pris

ANNONCE