Glazer på vej ud?

Den amerikanske milliadær Malcolm Glazer, der de seneste to måneder har arbejdet intenst på at købe klubben, er ifølge avisen The Telegraph ved at trække…

Den amerikanske milliadær Malcolm Glazer, der de seneste to måneder har arbejdet intenst på at købe klubben, er ifølge avisen The Telegraph ved at trække sig helt ud.

Glazer har ifølge avisens oplysninger således fortalt sine nærmeste allierede, at chancerne for, han giver fortabt og sælger alle sine aktier i klubben, er 50/50 i procent.

Glazer har, siden han stemte tre medlemmer ud af United-bestyrelsen for to uger siden, mødt kold luft alle steder, hvor han har prøvet at charme sig ind for at låne de godt £700 mio., det vil koste at overtage styringen på Old Trafford. Og det skal være baggrunden for, at han nu er ved at smide sine planer i skraldespanden, melder avisen.

Hvis Glazer trækker sig ud, er chancerne for en overtagelse af klubben dog langt fra forduftet. Det menes nemlig, at amerikaneren helst sælger alle 28,1 procent til én person – og at han kun sælger, hvis han kan få de 200 mio. pund, som han har givet for sin store aktiebeholdning, tilbage igen.

Forrige artikel

Moyes afviser Gravesen-salg

Næste artikel

O"Shea afviser spekulationer

ANNONCE