Glazer vil komme med sit bud i morgen

Glazers financielle partnere har gjort det klart at de ikke har lyst til at vente indtil deadlinen d. 17. til at komme med deres bud. Uniteds bestyrelse…

Glazers financielle partnere har gjort det klart at de ikke har lyst til at vente indtil deadlinen d. 17. til at komme med deres bud.

Uniteds bestyrelse har allerede meldt ud at de hverken vil støtte eller afvise Glazers bud, men at de vil lade det være op til de enkelte aktie ejere om de vil sælge til ham for de 300 pence han byder per aktie.

Igår havde de personer der hjælper Glazer kontakt til JP McManus og John Magnier, ejere af Cubic Expression, for at forhandle sig frem til en aftale om at købe deres 28,8% af aktierne.

Irske medlemmer af Shareholders United har i den seneste tid skrevet breve som de har sendt til Cubic Expression, samtidig med en underskrift indsamling blev leveret til deres kontor, hvori Magnier og McManus blev bedt om ikke at sælge.

Om det har virket eller ej kan kun tiden vise, men en ting er sikkert. Alle finans eksperter forudser, at hvis Glazers sidste tilbud ikke bliver godtaget, så vil man højst sandsynligt ikke høre meget til ham bagefter, og Uniteds aktiepris vil falde gevaldigt.

Derfor kunne det tænkes at Cubic kunne fristes til at sælge nu, da de står til at tjene omkring 800 millioner kroner ialt.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Mikel er sur - Han vil til Chelsea

Næste artikel

Kaos fortsætter omkring Mikel

ANNONCE