Goal: Mejbri skal gøres til permanent del af førsteholdstruppen

Uniteds talentfulde teenagers imponerende form for Tunesiens A-landshold har vakt opmærksomhed hos Rangnick og co.

Der spekuleres dagligt i hvilke transfers, der skal til for at forbedre Manchester Uniteds midtbanesituation, men det kan vise sig at være en af klubbens egne, som Rangnick kigger mest på.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Mediet Goal.com erfarer, at Rangnick længe har beundret den 18-åriges talent, og agter at gøre ham til en fast del af førsteholdstræningen, så snart han returnerer fra AFCON, hvor han i øjeblikket tørner ud for Tunesien.

Det er også netop for landsholdet, at Hannibal Mejbri skulle have imponeret, og kilder tæt på Mejbri beretter om, hvordan den teknisk begavede spiller er vokset med opgaven både på og uden for banen i løbet af de seneste uger.

Om det er den unge Mejbri eller en tur på transfermarkedet, som bliver løsningen på Uniteds midtbaneproblemer vil tiden vise. Der er i dag to uger tilbage af transfervinduet.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
6
Shares
Forrige artikel

Donny van de Beek afviser lån til Newcastle United

Næste artikel
Alex Telles og Fred

Fred om klikedannelse i omklædningsrummet: Engelske medier lyver

Relaterede artikler
Gå til siden

MEN: Varanes skade er ikke alvorlig

Raphael Varane udgik med en ankelskade i gårsdagens nederlag mod Manchester City. Det forventes ikke, at skaden holder midterforsvaren ude i lang tid.
ANNONCE
Total
6
Share