Gode nyheder fra Mickey

Dermed vil der blive tale om en ekstrem god nyhed for Sir Alex Ferguson, som lider af at have et meget ustabilt forsvar i øjeblikket med både Gary Neville…

Dermed vil der blive tale om en ekstrem god nyhed for Sir Alex Ferguson, som lider af at have et meget ustabilt forsvar i øjeblikket med både Gary Neville ude i ligaen og Rio Ferdinand suspenderet i 8 måneder.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den franske forsvarsspiller, som i efteråret dannede et solidt centerforsvar med Rio Ferdinand, måtte udgå med en ankelskade imod Leeds United for 2 uger siden. Den har siden plaget ham og det var derfor ventet, at han måtte se FC Porto opgørerne fra bænken.

“Det ser godt ud og jeg ser frem til, at deltage i træningen i slutningen af ugen. Jeg burde være klar imod Porto, måske før endda. Imod Porto vil jeg ihvertfald være med i truppen, tror jeg,” udtalte Silvestre idag til MUTV.

Vi ser frem til, at have ham tilbage!

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Styles dømmer Manchester United - Fulham FC

Næste artikel

United er igen verdens rigeste

Relaterede artikler
Gå til siden

Scholes: Eriksen er en klog spiller

United-legenden Paul Scholes er fuld af beundring for den danske midtbanespiller. Det fortæller han i Sky-programmet "The Overlap".
ANNONCE
Total
0
Share