United er igen verdens rigeste

Manchester United var den klub i verden, som i sidste sæson tjente flest penge. Dermed har United endnu en gang slået sig fast som den mest indbringende…

Manchester United var den klub i verden, som i sidste sæson tjente flest penge.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dermed har United endnu en gang slået sig fast som den mest indbringende forretning i blandt fodboldklubberne.

United topper sikkert listen, som er udarbejdet af revisionsfirmaet, Deloitte & Touche, og som er baseret på sidste års indkomster for klubberne verden over.

Med en indkomst på intet mindre end 1.75 milliarder kroner, så er United langt foran sine nærmeste konkurrenter, Juventus (1.45 mia), AC Milan (1.33 mia.) og Real Madrid, som havde en indkomst på 1.29 milliarder kroner i sidste sæson.

Arsenal har desuden overhalet Liverpool på listen med en indkomst på 998 millioner kroner i modsætning til Liverpool, som tjente blot 20 millioner mindre.
Chelsea ligger på en 10. plads med en indtjening på små 900 millioner kroner.

Overraskelsen på listen må siges, at være Leeds United, som på trods af de økonomiske problemer i klubben tjente over 600 millioner kroner i sidste sæson.

Derudover er Newcastle og Tottenham også, at finde på listen, som domineres af engelske hold på grund af de store TV-aftaler.

Listen viser desuden også, at Manchester United er den bedste sportsklub i verden til, at tjene penge.
Nummer 2 i verden er den amerikanske baseball klub, New York Yankees, som sjovt nok er Manchester Uniteds samarbejdspartner i USA.
Yankees fik sidste år en indkomst på 1.7 mia. kr.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gode nyheder fra Mickey

Næste artikel

Jimmy Davis havde drukket alkohol og kørte for hurtigt

Relaterede artikler
Gå til siden

Erik ten Hag: Indskifterne gjorde forskellen

Anthony Martial og Marcus Rashford stod for alle tre mål i aftenens sejr over Omonia, efter at de begge var startet på bænken. Erik ten Hag giver også indskifterne æren for sejren i Cypern.
ANNONCE
Total
0
Share