Rokade på OldTrafford.dk

Det amerikanske præsidentvalg gør nu sit indhug på OldTrafford.dk.

På OldTrafford.dk giver vi for en stund afkald på Emil Jørgensen, der skal til USA for at dække det amerikanske valg for Avisen Danmark.

I de seneste 3 år har Emil Jørgensen haft en utrolig stor rolle på OldTrafford.dk som redaktør og sat et stort præg på hjemmesiden, ikke mindst forbindelse med hjemmesidens 15 års jubilæum, hvor Emil stod bag udgivelsen af en jubilæumsbog på hele 132 sider og lavede et af de sidste interviews før Ole Gunnar Solsjær tiltrådte som manager i United. 

– Det er på gensyn, ikke farvel. Det lyder måske flot, men OldTrafford.dk er blevet et holdepunkt i livet, som betyder ekstremt meget for mig både socialt og fagligt. Det vil det blive ved med. Men lige nu er det eneste rigtige at give taktstokken videre til en, der er 100 procent i det, siger Emil. 

Emil vil fortsat være tilknyttet hjemmesiden, men overlader i mellemtiden opgaverne til Peter Hasle Laursen, der i mere end 6 år har været en del af de frivillige kræfter på hjemmesiden og som du måske også har set være med i OldTrafford.dks seneste videosatsning.

Du kan læse mere om Emils projekt og følge ham i staterne her. 

Samtidig vil vi også gerne byde velkommen til 3 nye frivillige på hjemmesiden:

Hans Corfitz Andersen er startet på ny skribent, mens Frederik Juel Gade og Sonny Bitsch vil hjælpe til med henholdsvis video og grafik på hjemmesiden. Velkommen til! 
 

 

Forrige artikel

OT.dk transferoverblik: Jadon Sancho, Chris Smalling og Sergio Reguilón

Næste artikel

Greenwood fanget på video indtage lattergas

ANNONCE