Greenwood: Man kan altid forbedre sig som spiller

Mason Greenwood fortæller i et interview med UEFA.com, at der altid er plads til udvikling og forbedring som spiller og at der aldrig er en begrænsning.

Da Greenwood blev spurgt ind til det bedste råd, han nogensinde har fået, åbnede englænderen op for den mentalitet og motivation, der driver ham. 

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

– Man kan altid forbedre sig, og der er ingen begrænsning. Man kan altid blive bedre, man kan altid gå det ekstra skridt. Der er ingen, der stopper dig, man kan altid blive en bedre spiller.

– Og selvfølgelig, i denne klub har du nogle af de bedste spillere i verden, så det taler for sig selv. Det er mottoet, jeg lever efter: man kan altid blive bedre, udtaler Greenwood til UEFA.com.

Det 18-årige stortalent blev også spurgt om, hvad han helt konkret kan udvikle i sit spil, så han bliver en endnu bedre fodboldspiller. 

– Jeg tror hovedstødsmål. Jeg har ikke scoret et hovedstødsmål på førsteholdet denne sæson. Så forhåbentligvis [kan jeg det, red.], det ville være fedt at få en af dem, før Europa League slutter, afslutter Greenwood. 

Greenwood er lige nu Uniteds topscorer i Europa League denne sæson med fem mål i syv kampe. Vi håber selvfølgelig på, at stjerneskuddet fortsætter sin imponerende scoringsform og sparker FCK ud af turneringen i aften. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mohamed Daramy ser frem til at møde idolet Marcus Rashford

Næste artikel

Startopstilling: Romero vogter buret i stærk start-11'er

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share