Mohamed Daramy ser frem til at møde idolet Marcus Rashford

Manchester United og F.C. København krydser mandag aften klinger i Europa League-kvartfinalen. For mange af FCK-spillerne er der tale om et møde med en række idoler, hvoraf Marcus Rashford er den største af dem alle, hvis man spørger det københavnske stortalent, Mohamed Daramy.

Mandag aften venter der det danske Superligahold, F.C. København, og dets spillere en stor oplevelse. Holdet spiller nemlig sin første europæiske kvartfinale nogensinde, når modstanderen hedder United på RhenEnergieStadion i Köln.

FCK manager, Ståle Solbakken, udtalte forud for opgøret på klubbens pressemøde, at der for mange af hans spillere er tale om et møde med favoritholdet, idet en stor del af FCK-truppen er supportere af “De Røde Djævle”. 

En af de spillere, Solbakken specifikt satte navn på som dedikeret United-fan, Mohamed Daramy, kan da også nikke genkendende til den kvikke bemærkning fra cheftræneren.

– Det bliver en kæmpe oplevelse for mig og for holdet. Vi er flere United-fans, så jeg ved ikke, hvorfor han kun nævner mig, men det er selvfølgelig en stor oplevelse for os og for klubben, fortalte Daramy blandt andet på FCK’s pressemøde.

– Carlos Zeca er også stor United-fan, og det samme med Pierre Bengtsson og Robert Mudrazija, uddybede det danske stortalent.

Glæder sig til at møde idolet Rashford

Daramy fortalte derudover, at der er én specifik spiller, som han især ser frem til at stå over for mandag aften.

– Mit idol er Marcus Rashford, og jeg har fulgt ham, siden han fik debut mod FC Midtjylland. 

– Vi er begge to startet med at spille seniorfodbold i en meget ung alder. Han har bygget på, og det har jeg også gjort. Han er 22, og han bliver bedre og bedre. Jeg håber på, at jeg kan gøre det samme, pointerede 18-årige Daramy til slut.

Opgøret mellem United og F.C. København fløjtes i gang klokken 21:00 mandag aften. Du kan blive klædt på til kampen ved at høre vores seneste podcastudsendelse eller læse optaktsartiklen til kvartfinalen. 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Forrige artikel

OGS holder keeper-kortene tæt

Næste artikel

Greenwood: Man kan altid forbedre sig som spiller

ANNONCE