Greenwood: Undskyld!

Mason Greenwood er kommet med en erklæring ovenpå klubbens beslutning.

Den 21-årige angriber har ikke trænet eller spillet for Manchester United siden anholdelsen i januar 2022.

I et statement melder han selv ud om klubbens beslutning om at han ikke længere har en fremtid på Old Trafford:

Jeg vil starte med at sige, at jeg forstår, at folk vil dømme mig på baggrund af det, de har set og hørt på sociale medier, og jeg ved, at folk vil tænke det værste, indleder den unge englænder.

Jeg er opdraget til at vide, at vold eller misbrug i et forhold er forkert. Jeg gjorde ikke de ting, jeg blev beskyldt for, og i februar blev jeg frikendt for alle anklager. Dog accepterer jeg fuldt ud, at jeg har begået fejl i mit forhold, og jeg tager mit ansvar for de situationer, der førte til opslaget på sociale medier.

– Jeg er ved at lære at forstå mit ansvar for at være et godt forbillede som professionel fodboldspiller, og jeg er fokuseret på det store ansvar ved at være far samt en god partner.

Dagens beslutning har været en del af en samarbejdsproces mellem Manchester United, min familie og mig. Den bedste beslutning for os alle er, at jeg fortsætter min fodboldkarriere væk fra Old Trafford, hvor min tilstedeværelse ikke vil være en forstyrrelse for klubben.

Jeg takker klubben for deres støtte, siden jeg kom til som syvårig. Der vil altid være en del af mig, der er United. Jeg er enormt taknemmelig over for min familie og alle mine kære for deres støtte, og det er nu op til mig at gengælde den tillid, de omkring mig har vist. Jeg har til hensigt at blive en bedre fodboldspiller, men vigtigst af alt en god far, en bedre person og bruge mine talenter på en positiv måde både på og uden for banen.

7 kommentarer
 1. Troede først man var skyldig når man er dømt.
  United har lavet flere dumhedder (Ronaldo m.fl.)
  Håber han får en ny klub scorer masser af mål,
  så må vi gi 1 milliard når han købes tilbage
  LAUSE go Greenwood du vil altid være min mand bedre end George Best

 2. Grenwood er ikke blevet dømt, men bliver omtalt som et dyr, ikke ok. Hvad med alle dem der brøler af ham 🤷‍♂️ er de mon fejlfri 🥵 op på hesten igen Greenwood, du skal nok nå rigtig langt⚽️🥰⚽️

 3. Stakkels knægt.

  Det kunne have klædt klubben at hjælpe ham. Rent mediemæssigt kunne det også spinnes til en god historie ift. at få ham i “behandlig” eller hvad vi skal kalde det.

  Hvorfor skal hans karriere ødelægges nu? Cristiano fik fint lov til at fortsætte sin karriere efter hændelsen i Vegas for år tilbage. Hvad fanden foregår det?

 4. Greenwood jeg ønsker dig alt bedste på din vej desværre væk fra United, jeg kommer aldrig nogensinde til at acceptere den beslutning de har truffet i dag..🤢 det beviser endnu engang hvor uduelige en ledelse vi i United pt. Det er jo fuldstændig vanvittigt, de er total ude at skide undskyld mit udtryk..😉
  En minoritetsgruppe skal åbenbart bestemme hvilke spillere der skal spille i et verdens største sportsbrands det er satme sygt, Richard Arnold og Glazers i har intet at gøre i United, Glazers sælg nu bare klubben og fis af, imens i chancen for at gøre bare lidt anstændigt..🙏😪

 5. Troede MAUN var en troværdig klub, som støttede sine spillere 100 %, indtil en evt dom kunne aftvinge noget andet. Greenwood er IKKE dømt for noget, og så vil klubben åbenbart IKKE vedkende sig sit ansvar…svag pisser af format.
  Har fulgt den her klub siden 1958 men den her beslutning gør sgu, at man skal til at overveje ‘medlemskabet’……sørgeligt.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Officielt: Ingen fremtid for Greenwood i Man Utd

Næste artikel

Statement fra Richard Arnold

ANNONCE