Guardiola venter på United-jobbet

Kilder tæt på den spanske træner fortæller, at Guardiola har set sig lun på jobbet som manager i United.

Det er sjældent at en manager er et af de varmeste navne på rygtebørsen. Men ikke desto mindre er det præcis hvad Pep Guardiola er. Chelsea, Bayern München, Milan, City og United kædes konstant sammen med den spanske toptræner.

I dag skriver den engelske avis the Sun, at Guardiola skulle have set sig lun på jobbet som manager i United. Og han skulle endda være villig til at tage et ekstra sabbat år, hvis Ferguson ikke stopper til sommer.

– Hele Manchester Uniteds historie, hans forhold til Sir Alex, og den måde klubben bliver drevet på, appelerer til Pep. Jeg ville være enormt overrasket, hvis han tog til Chelsea. Han vil virkelig gerne have jobbet i United, også selv om det betyder et ekstra års pause, siger kilder tæt på spanieren til the Sun.

En anden avis, the Mail on Sunday, har snakket med andre kilder tæt på Guardiola, som hæfter sig ved at Abramovich tendens til at fyre trænere ikke er noget for Guardiola.

– Roman Abramovich har været hurtig på aftrækkeren, og det er ikke et plus hos Pep. Når han kommer tilbage ønsker han stabilitet, og den seneste tids episoder i Chelsea viser at klubben ikke giver træneren tid til at bygge noget op. Han er mere imponeret over den stabilitet som begge Manchester klubber viser, fremfor Chelsea, siger kilder i følge Daily Mail on Sunday.

Senest er Guardiola blevet sat i forbindelse med den ledige post som landstræner for Brasilien, der netop har fyret deres træner frem mod VM på hjemmebane sommeren 2014.

Forrige artikel

Valencia ude med hofteskade

Næste artikel

Fergie: Welbeck er fremtiden

ANNONCE