Hård bas og hurtigt flow møder hårde tacklinger og hurtige ben: Tobias har lavet et rapnummer til ære for Wan-Bissaka

I anledning af OldTrafford.dks 20-års jubilæum bringer vi historier om United-fans, der gør noget ekstraordinært ud af deres fanforhold. Denne historie er om Tobias, som har lavet et hårdtslående rapnummer til ære for Aaron Wan-Bissaka.

28-årige Tobias Simeon Nielsen kalder sig selv ægte Manchester United-fan. Han har logoet tatoveret på kroppen, han er vokset op med en ”Beckham 7”-trøje som den første af slagsen, og tager gerne til Old Trafford årligt for at støtte djævlene.

Det er der måske ikke noget specielt i. Du, der læser denne historie, har muligvis samme fanforhold. Men der er noget, der adskiller ham fra dig.

I 2021 udgav han nemlig et hårdtslående, up-tempo rapnummer ved navn AWB under kunstnernavnet Simeôn som en hyldest til Manchester Uniteds spiderman på højrebacken.

Nummeret er hårdtslående. En hård 808-bas er det første, der møder dine ører, som minder dig om Grime-rapuniverset i den engelske underground. Beatet akkompagneres af en tung, dyb rapstemme fra Simeôn, som i verset rapper hurtigt, skarpt og i konstant flow. Og så kommer omkvædet: “Forsvarer mit som Aaron. Wan. Bissaka“.

– Sangen handler om at tackle livet og forsvare det, man ejer. Ligesom Wan-Bissaka gør det. Det synes jeg bare er en ret fed metafor, siger Tobias Simeon Nielsen til OldTrafford.dk.

Tobias spillede selv højre back, da han selv løb ud på grønsværerne i Københavnsområdet med fodboldtrøjen over hovedet, og måske er det derfor, at det netop er Uniteds højreback, sangen handler om.

For i Tobias’ garderobe i hjemmet i Valby hænger også to Wan-Bissaka-trøjer. Han har valgt backen bagpå frem for Rashford, Bruno, Ronaldo, og hvilke andre fanfavoritter, der har løbet rundt på Drømmenes Teater i den periode. Det er ham, han kan spejle sig i.

– Jeg vil gerne understrege, at jeg ikke er en kæmpe fanboy. Men jeg synes, at han er en af de ubetinget sejeste og fedeste spillere, jeg har set længe i Premier League. Jeg er meget fascineret af, hvordan hans tacklinger altid sidder 100 procent. Han er et forsvarsmonster.

Han hæfter sig også ved en episode i slutningen af Uniteds udekamp på Selhurst Park i den netop overståede sæson. Du husker den nok:

Crystal Palace havde netop udlignet til 1-1 i tillægstiden, og det lignede, at værterne ville løbe med alle tre point, da Palace-talismanen Wilfred Zaha blev sendt i dybden til en friløber. Sådan så Wan-Bissaka det dog ikke.

Den engelske spiderman med en PhD i glidende tacklinger susede langs græstæppet på sin gamle hjemmebane, indhentede Palaces ivorianske superstjerne og fik med sine giraf-lange ben blokeret Zahas afslutning med sin karakteristiske glidende tackling.

– Han henter ham jo i feltet og lægger ham fladt ned. Og for mig kan en perfekt glidende tackling give mig et lige så stort sus som en farlig offensiv aktion.

Tobias Simeon Nielsen er heller ikke bleg for at nævne andre United-spillere – f.eks. nævner han ”The King” Eric Cantona i et af sine numre. Da OldTrafford.dk forholdt ham til tanken om at lave sange om andre United-spillere eller -legender, fik Tobias også stof til eftertanke.

– Ja, hvorfor ikke? Hvis vi går hen og vinder det 21. mesterskab, så kan jeg da godt finde på at lave en kæmpe slasker til os alle sammen. Det kunne jeg godt finde på.

Sådan kunne OldTrafford.dk også hjælpe med at romantisere en ny idé til en hyldest til flere United-helte. Men vi må tilsyneladende vente til der kommer de helt store trofæer på kaminhylden.

Du kan høre nummeret AWB her:

https://www.youtube.com/watch?v=jNOSzVNkBSE

Forrige artikel

20 års-statistik: Flest assists

Næste artikel

Manchester United forventer rekordomsætning

ANNONCE